Читај ми!

EU i Iran nastavljaju pregovore 12. maja u Beču

Pregovarači Evropske unije i Irana, ponovo će se sastati 12. maja u Beču, kako bi pokušali da postignu dogovor o kontroli nuklearnog programa Teherana, saopštila je EU, dodajući da će im se 15. maja pridružiti i predstavnici šest svetskih sila.

Politički direktor EU Helga Šmid i iranski pregovarači Abas Aragči i Madžid Takt Ravanči, nastaviće svoj rad 12. maja u Beču, navodi u saopštenju Evropska komisija, prenosi Tanjug.

Zvaničnici odgovarajućeg ranga iz SAD, Rusije, Kine, Francuske, Velike Britanije i Nemačke, pridružiće im se 15. maja.

"Pregovarači će nastaviti da rade na nacrtu osnovnog teksta Zajedničkog sveobuhvatnog plana akcije, zasnovanim na ključnim tačkama usvojenim 2. aprila u Lozani i pokrenutim prošle sedmice u Njujorku. U međuvremenu, stručnjaci nastavljaju da rade na aneksima glavnog teksta", navodi se u saopštenju, prenosi Rojters.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи