Читај ми!

Izraelska policija ubila palestinskog tinejdžera

Izraelski policajci ubili su dva Palestinca koji su imali noževe, kao odgovor na odvojene napade noževima na policiju u Izraelu. Jedan od ubijenih je imao 17 godina, i policija navodi da je on pokušao da ih napadne mesarskim nožem.

Do incidenta je došlo u Istočnom Jerusalimu, rekao je portparolka policije Luba Samri, prenosi Tanjug.

Samri je dodala da su policajci bili primorani da ubiju tinejdžera nakon što je odbio da odloži svoje oružje, prenosi AP.

Kasnije, u gradu Hebronu na Zapadnoj obali, jedan Palestinac napao je policajca, nekoliko puta ga ubovši nožem u glavu i grudi. Drugi policajci na licu mesta otvorili su vatru i ubili napadača.

Američka agencija podseća da su napadi usledili nedelju dana nakon što je 37-godišnji Palestinac namerno kolima udario u grupu Izraelaca u blizni Jerusalima, kada je usmrtio jednog muškarca i naneo ozbiljne povrede jednoj ženi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво