Читај ми!

Keri: Rusija mora da povuče vojsku iz Ukrajine

Američki državni sekretar Džon Keri, rekao je svom ruskom kolegi Sergeju Lavrovu da Rusija mora da povuče svoju vojsku iz istočne Ukrajine, saopštio je visoki zvaničnik Stejt departmenta.

Džon Keri je o situaciju u Ukrajini razgovarao telefeonom sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovim, prenosi Tanjug.

Keri je, takođe, pozvao Rusiju da izvrši pritisak na pripadnike proruskih snaga da se pridržavaju sporazuma o primirju postignutom u februaru, kako bi okončali sukobe u istočnoj Ukrajini.

Keri je Lavrovu rekao i da se obuka jedinica ukrajinske Nacionalne garde koju sprovode SAD, odvija u potpunosti transparentno, u odbrambene svrhe i na poziv ukrajinske vlade, preneo je Rojters.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи