Читај ми!

Tas: Ruskim medijima zabranjen pristup Ukrajini

Ruska novinska agencija Tas objavila je da je medijima iz Rusije od sada uskraćen pristup zvaničnim institucijama u Ukrajini.

Agencija Tas je prenela reči neimenovanog zvaničnika ukrajinskog Ministarstva spoljnih poslova da "od ove nedelje Ministarstvo više ne akredituje ruske medije", javlja Tanjug.

Ukrajinski parlament je 12. februara izglasao odluku o zabrani akreditovanja ruskih medija, a prošle sedmice ukrajinska bezbednosna služba saopštila je da je sačinila listu od oko stotinu ruskih glasila kojima će biti zabranjen pristup, ali taj spisak nije objavljen.

Ukrajina je više puta optuživala ruske državne medije za raspirivanje mržnje prema Ukrajini i lažno prikazivanje sukoba na istoku te zemlje, između ukrajinskih snaga i proruskih aktivista.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво