Читај ми!

Vlasti došle do snimka ubice Njemcova

Ruska televizija REN TV objavila je, pozivajući se na neimenovani izvor, da su istražni organi došli do snimka na kojima se vide dvojica osumnjičenih za ubistvo ruskog opozicionara Borisa Njemcova.

Istražni organi su dobili nekoliko slika na kojima se vide dva čoveka, a prema rečima izvora, "najverovatnije je reč o osobama poreklom iz južnih regiona Rusije", preneo je sajt Sputnjik.

REN TV je ranije javila da su istražni organi pronašli automobil ubice Njemcova. Prema podacima te televizije, reč je o "ZAZ šans" (verzija "ševrolet lanos" proizvedena u ukrajinskom preduzeću).

Nakon što je pronađeno vozilo kojim su ubice pobegle, operativci su zatražili sve snimke kamera na putu. Pored toga, zatražili su da se pronađu vozači koji su vozili tim putem u tom trenutku i da se od njih uzmu snimci sa kamera, ako ih je bilo u kolima, prenosi Tanjug.

Šef ruske Federalne službe bezbednosti Aleksandar Bortnikov izjavio je da je tokom istrage o ubistvu opozicionog političara Borisa Njemcova identifikovano nekoliko osumnjičenih.

Bortnikov je rekao da su ti osumnjičeni samo jedan pravac koji istražitelji razmatraju, preneo je Rojters, pozivajući se na ruske medije.

Njemcov je ubijen u petak kasno uveče u centru Moskve, nedaleko od Kremlja, dva dana uoči velikog mitinga koji je pripremala opozicija.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се