Читај ми!

Rusija razmatra slabljenje embarga Grčkoj i Mađarskoj

Rusija će tražiti način, koji neće biti u suprotnosti sa normama Svetske trgovinske organizacije, za slabljenje proizvodnog embarga prema Grčkoj i Mađarskoj, kaže ruski ministar ekonomskog razvoja Aleksej Uljukajev.

Aleksej Uljukajev je rekao da treba naći rešenje koje neće protivrečiti normama STO. "Nemoguće je jednostavno napraviti izuzetke za zemlje", prenosi Tanjug.

Prema rečima Uljukajeva, razmatraju se rešenja kojima će biti omogućeno da roba iz tih zemalja dospe na rusko tržite preko mehanizama uslužne prerade sirovine i materijala.

Uljukajev je dodao da je već dobio "usmeni nalog da razradi to pitanje".

Govoreći o mogućnosti potpunog ukidanja ruskih kaznenih protivmera, ruski ministar je rekao da "ne treba isključiti mogućnost delimičnog uvođenja jednostranih mera, ako to na pravi način prihvate partneri", navodi Tas.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи