Autobuska nesreća u Slovačkoj

Najmanje tri osobe su poginule, a 24 osobe su povređene u autobuskoj nesreći koja se dogodila rano jutros na severu Slovačke.

Portparol Službe za hitne slučajeve Andrej Hirjak saopštio je da su tri osobe poginule, a dve su u kritičnom stanju, četiri su zadobile teže povrede, a 18 osoba je lakše povređeno, prenosi Tanjug.

Hirjak je precizirao da se nesreća dogodila oko četiri sati po lokalnom vremenu.

Portparol slovačkog Ministarstva unutrašnjih poslova Ivan Netik izjavio je za češku novinsku agenciju ČTK, da su poginula dva češka državljana i jedan Ukrajinac.

Netik je naveo da je autobus registrovan u Češkoj.

Slovački mediji su preneli da se u autobusu nalazilo oko 40 putnika koji su putovali iz Praga u Užgorod u Ukrajini.

Nesreća se dogodila tako što je autobus sleteo sa autoputa i udario u stub u blizini gradića Spiski Stvrtok jer vozač nije video put od snega koji je napadao.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво