Читај ми!

Anonimusi objavili rat teroristima

Hakerska grupa Anonimusi objavila je video-snimak na Jutjubu u kom osuđuje napad na redakciju pariskog magazina "Šarli ebdo" u kom je ubijeno 12 ljudi.

Anonimusi u opisu snimka, koji je objavljen na belgijskom nalogu, navode da je poruka upućena "Al Kaidi, Islamskoj državi i drugim teroristima", prenosi britanski Telegraf.

U snimku osoba nosi simboličnu prepoznatljivu masku Anonimusa i ispisan je hešteg #OpCharlieHebdo (Operacija Šarli ebdo).

"Objavljujemo rat vama teroristima", kaže osoba izmenjenog glasa na snimku.

Grupa najavljuje da će pratiti i zatvoriti sve naloge na društvenim mrežama povezane sa teroristima, kako bi osvetila ubijene.

Anonimusi su grupa aktivista i hakera koji za sebe kažu da brane i štite demokratiju.

Ranije je ta grupa preuzela odgovornost za više hakerskih napada na vlade država, religijske institucije i korporativne sajtove.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво