Читај ми!

"Intervju" na internetu i u bioskopima

Film "Intervju", koji je "Soni" povukao posle hakerskih napada za koje je optužena Severna Koreja, od danas će moći da se vidi preko više internet portala, a od sutra i u bioskopima.

Komedija Intervju će za 5,99 dolara moći da se gleda preko više portala: "Gugl plej", "Jutjub muvis", "Eksboks video" i na zasebnom Sonijevom sajty, prenosi Beta.

"Soni" je ovo objavio dan pošto je saopšteno da je promenjena odluka o neprikazivanju filma zbog hakerskih napada, za koje su Sjedinjene Američke Države optužile Severnu Koreju.

Odluka o povlačenju filma, u kojoj postoji plan ubistva severnokorejskog lidera Kim Džong Una, usledila je posle pretnji hakera koji su ranije objavili osetljive informacije pohranjene na kompjuterima te kompanije.

"Soni" je zbog toga kritikovan u američkoj javnosti, a posebno oštru kritiku izneo je i predsednik Barak Obama.

"'Soni' je oduvek nameravao da ima nacionalnu platformu za objavljivanje ovog filma", naveo je direktor "Sonija" Majkl Linton i dodao da su pregovori s digitalnim platformama počeli prošle srede.

Komedija Intervju biće od sutra prikazivana i u oko 300 bioskopa u SAD.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи