Читај ми!

Plinskim bocama protiv Rahojeve partije

Jedan španski biznismen, pošto je ostao bez celokupne imovine, zaleteo se automobilom sa dve plinske boce u sedište vladajuće Narodne partije u Madridu. Niko nije povređen.

Na desetine policijskih automobila blokiralo je jednu od centralnih ulica u prestonici, dok policijski timovi za demontiranje eksplozivnih naprava, iz predostrožnosti, pretražuju automobil španskog biznismena, prenosi Tanjug.

Mediji prenose da je u autu otkrivena supstanca za koju se sumnjalo da je eksplozivna, ali se ustanovilo da je reč o zapaljivoj materiji.

Prenose da je napadač u automobilu imao dve boce butana. Portparolka policije je saopštila da u incidentu niko nije povređen.

Linije metroa na obližnjoj stanici trenutno ne funkcionišu.

Zna se da je biznismen koji je izveo napad na sedište partije premijera Marijana Rahoja ostao bez celokupne imovine.

Španski mediji navode da je u pitanju 37-godišnji Danijel P. B. i da je reč o osobi sa mentalnim poremećajem.

Policija je saopštila da je napadač uhapšen.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво