Teksas, petoro dece stradalo u požaru

Petoro dece stradalo je u požaru koji je zahvatio jednu montažnu kuću u gradu Edna u Teksasu, saopštile su lokalne vlasti.

Šef vatrogasne brigade Nik Straus saoptio je da je, kad su vatrogasci po pozivu stigli na lice mesta, već bilo izgorelo 60 do 75 odsto montažne kuće u kojoj je živela porodica, javlja AP, prenosi Tanjug.

Šestorica vatrogasaca su ušla u kuću kako bi pronašli decu, ali su morali da se povuku nakon što se krov delimično urušio, a pod počeo da propada.

Imena dece nisu objavljena, ali se radi o dve devojčice stare pet i šest godina, kao i trojici dečaka starih devet, 13 i 15 godina, rekao je Straus.

Roditelji dece, Džoni Hernandez (30) i Anabel Ortiz (32), stajali su po dolasku vatrogasne ekipe ispred svoje kuće u požaru, a sa njima je bilo njihovo šesto dete.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво