Читај ми!

Spaseno 228 migranata u kiparskim vodama

Grupa od 228 izbeglica iz Sirije spasena je sa oštećenog broda koji je plutao u nemirnom moru na severnoj obali Kipra, saopštile su vlasti tog dela podeljenog ostrva.

Ministar transporta turskog dela Kipra Hasan Takoj rekao je za AP da su migranti, među kojima je i 25 dece, dobili lekarsku pomoć i da su smešteni u sportsku halu u obalskom gradu Girne (Kirenija), prenosi Tanjug.

Takoj je rekao da su vlasti primile poziv u pomoć sa teretnog broda "Hadž Zaher" koji je plovio pod zastavom Tanzanije u subotu uveče i da se plovilo nalazilo na desetak metara od obale.

Brodovima obalske straže pristup teretnjaku ometali su jak vetar i nemirno more. Jedno drugo plovilo je međutim uspelo da dođe do teretnjaka i dovuče ga do obale.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи