Читај ми!

Putin: Ukrajinci najbratskija nacija

Izlazak Ukrajine iz političke i ekonomske krize je u nacionalnom interesu Rusije, poručio je Vladimir Putin na investicionom forumu u Moskvi. Objašnjava da sankcije Zapada Rusiji krše međunarodne pravne i ekonomske principe.

Pred potencijalnim međunarodnim investitorima u Rusiju, Vladimir Putin je govorio o problemima s kojima je trenutno suočena njegova zemlja.

"Sankcije su potpuna glupost. Time zapadne vlade postavljaju ograničenja svojim firmama, mešaju se u njihov posao i tržište Rusije otvaraju konkurentima. Time se podriva poverenje u međunarodne finansijske institucije. Naš stav je da ostanemo smireni", kaže Putin.

Govoreći o krizi u Ukrajini, Putin je istakao ekonomske veze Moskve i Kijeva.

"Prevazilaženje političke i ekonomske krize u Ukrajini je u nacionalnom interesu Rusije. Potreban nam je pouzdan i predvidiv partner i sused", poručio je ruski predsednik.

Putin je dodao da je Ukrajina za Rusiju najbratskija od svih nacija, izrazio nadu da će parlametarni izbori u toj zemlji biti pravedni i da će doneti dugo očekivanu političku stabilnost.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи