Читај ми!

Potera za ubicom iz Pensilvanije

Policija u Pensilvaniji pokrenula je opsežnu potragu za Erikom Frejnom, koji je ubio policajca zamišljajući da je pripadnik četničke jedinice. Frejn beži po šumama Pensilvanije.

U potragu po planinama Pensilvanije uključeno je oko 150 policajaca. Smatra se da Frejn nosi "kalašnjikov" i snajpersku pušku, kao i da je, u međuvremenu, promenio izgled, odnosno "četnički imidž" zamenio čiroki frizurom.

Frejn je, iz zasede, ubio jednog i ranio još jednog policajca i izazvao pravu uzbunu u ruralnom delu Pensilvanije.

Njegove motive je teško objasniti, pišu lokalne novine. Frejn se i ranije oblačio u četničku uniformu i izigravao vojnika po šumama, ali nije jasno šta je tokom prethodna 24 časa pošlo po zlu.

Pretpostavlja se da Frejn ima neraščišćene račune sa državom, pošto je protiv vlasti redovno pisao još od 2006. godine.

Frejn je identifikovan pošto je njegov džip pronađen nekoliko kilometara od mesta na kojem je pucao na policajce. U vozilu su pronađene čaure, ali i mnogo vojne opreme.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво