Moskva će na sankcije odgovoriti brzo

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da će Rusija na sankcije brzo odgovoriti kontrasankcijama, ali da Moskva ostavlja otvorena vrata Sjedinjenim Američkim Državama za dijalog o Ukrajini.

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije navodi da će kontrasankcije usledeti brzo, iako su one isforsirana mera, javlja ruska agencija Itartas a prenosi Tanjug.

"Mi ostavljamo otvorena vrata za konstruktivnu i poštenu bilateralnu saradnju, uključujući doprinos za rešenje ukrajinske krize, ukoliko je američka administracija spremna na to", ističe se u saopštenju u kojem se navodi i da su najnovije sankcije SAD još jedan neprijateljski korak.

Na kraju se kaže da Vašington treba da prizna da samo poštovanje tuđih interesa može pomoći pronalaženju rešenja za unutrašnji ukrajinski konflikt i to rešenja koje bi svima odgovaralo.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи