Читај ми!

Sirija, novu Vladu predvode stari ministri

Predsednik Sirije Bašar el Asad, formirao je novu Vladu, dva meseca pošto je ponovo izabran za šefa države, ostavivši ključne ministre na dosadašnjim položajima.

U novoj sirijskoj Vladi našlo se 11 novih ministara, ali su u njoj ostali premijer Vael el Halaki, šef diplomatije Valid Mualem i ministar odbrane, general Fad el Freidž, javlja Tanjug.

Na dosadašnjim položajima ostali su i ministri unutrašnjih poslova, pravde, religijskih pitanja i predsedničkih poslova, preneo je AFP.

Među novim ministrima je i Hasan el Nuri, postavljen za ministra za administrativni razvoj, pošto je, na predsedničkim izborima 3. juna ove godine, izgubio od Asada.

Asad je, sa osvojenih 88,7 odsto glasova, pobedio na predsedničkim izborima, prvim u Siriji na kojim je učestvovalo više kandidata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво