Masovna egzekucija u Gazi

Hamas streljao 18 muškaraca koji su optuženi za saradnju sa Izraelom. Pogubljenja izvršena na tri različite lokacije u Pojasu Gaze pred više stotina ljudi.

Od njih 18, šestorica su streljana na gradskom trgu, a ubili su ih borci obučeni u uniforme Brigada Ezedina Al Kasama, vojnog ogranka Hamasa, javlja Fonet.

Pogubljenje je izvršeno pred više stotina vernika koji su neposredno pre toga završili sedmičnu molitvu ispred najveće džamije u gradu, prenele su agencije.

Još najmanje jedanaestorica su streljana u blizini sedišta policije u centru Gaze, a jedan čovek je pogubljen na drugom, obližnjem trgu.

Do masovne egzekucije optuženih za špijunažu u korist Izraela došlo je dan nakon što su u izraelskom napadu na jednu zgradu na jugu Pojasa Gaze poginula trojica komandanata Hamasa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи