Читај ми!

Nesreća u Egiptu, 33 mrtvih

U blizini letovališta Šarm el Šeik, 33 osobe su poginule prilikom sudara dva turistička autobusa, saopštili su zvaničnici.

Povređena je 41 osoba, među njima jedna ukrajinska državljanka, dva jemenska i dva državljanina Saudijske Arabije, prenosi Beta.

Među putnicima su bili turisti iz Rusije, Jemena i Saudijske Arabije, prenela je agencija Rojters.  

Autobusi su putovali na južni deo Sinaja, jedan iz popularnog letovališta Šarm el Šeik, a drugi iz egipatske provincije Delta Nila, saopštili su bezbednosni izvori.

Ministar turizma Hišam Zazue izjavio je da autobusi nisu bili turistički, već linijski, prenosi agencija MENA.

Uzrok nesreće još nije poznat.

U saobraćajnim nesrećama u Egiptu, čiji su drumovi u lošem stanju, a disciplina vozača slaba, samo prošle godine je poginulo 13.000 ljudi.

Prethodna veća saobraćajna nesreća u Egiptu bila je novembra 2012. godine, kada je voz na pružnom prelazu udario u autobus. Tom prilikom poginulo je više od 50 ljudi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи