Читај ми!

Severna Koreja, sestra umesto teče

Sestra lidera Severne Koreje Kim Džong E upravljaće finansijama Radničke partije umesto pogubljenog teče Čang Song Teka. Kim Džong E počela da upravlja i nekim od projekata za koje je bila zadužena tetka Kim Džong Una, koja se oporavlja od operacije.

Mlađa sestra lidera Severne Koreje Kim Džong E će upravljati finansijama Radničke partije umesto pokojnog teče Čang Song Teka, prenosi RIA Novosti.

Prema nepotvrđenim informacijama Kim Džong E je postavljena za šefa 54. odeljenja Radničke partije zaduženo za snabdevanje armije kojim je ranije upravljao teča Kim Džong Una, Čang Song Tek koji je pogubljen u decembru prošle godine.

Kaže se da je Kim Džong E već počela da upravlja bankom Teson i Bankom za ujedinjenje i razvoj, turističkim, železničkim i drugim projektima od kojih je nekima upravljala liderova tetka Kim Kiong Hui, za koju je objavljeno da se oporavlja posle teške operacije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се