Ubijena bivša mis Venecuele

Zvezda sapunica i bivša mis Venecuele Monika Sper i suprug nađeni mrtvi. Ubijeni u pokušaju pljačke, pošto su im se kola pokvarila na putu. U kolima nađena živa njihova petogodišnja ćerka.

Bivša mis Venecuele i zvezda sapunica Monika Sper i njen suprug pronađeni su ubijeni u njihovim kolima na putu u Venecueli, javili su lokalni mediji.

Njihova petogodišnja ćerka je u istim kolima pronađena živa i, nakon što je hospitalizovana, nalazi se u stabilnom stanju, saopštile su venecuelanske vlasti.

Kako je preneo AFP, Sper (29) i njen suprug Tomas Henri Beri (39) pronađeni su mrtvi u ponedeljak uveče u njihovim kolima na putu koji povezuje gradove Puerto Kabelo i Valensija.

Prema navodima lokalne štampe, suprug Sperove je irski ili britanski državljanin.

Za sada nije izdato nikakvo zvanično saopštenje u kojem je navedeno na koji su način ubijeni.

Par su navodno, kako pišu lokalni mediji, iz vatrenog oružja ubili pljačkaši, nakon što im se auto pokvario na putu.

Sperova je bila izabrana za mis Venecuele 2004. godine, a glumila je i u popularnim serijama "Pasion prohibida" i "Flor salvahe".

Prema saopštenju NVO Venecuelanske opservatorije za nasilje, sa 79 ubistava na 100.000 stanovnika u 2013. godini, Venecuela je među zemljama sa najvišom stopom ubistava u svetu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи