Читај ми!

Pink Panter, filmsko bekstvo iz zatvora

Bosanac Milan Poparić, član kriminalne grupe Pink Panter pobegao iz švajcarskog zatvora zajedno sa još jednim osuđenikom. Pomagači su tokom vremena predviđenog za vežbanje kombijem probili kapiju i bodljikavu žicu, a zatim prebacili merdevine preko ograde.

Član kriminalne grupe Pink Panter, Bosanac Milan Poparić pobegao je iz zatvora u Švajcarskoj, zajedno s još jednim zatvorenikom, saopštila je policija.

Poparić je služio sedmogodišnju kaznu zatvora zbog pljačke prodavnice nakita 2009. godine. On je treći član Pink Pantera koji je od maja pobegao iz švajcarskog zatvora.

Čaln Pink Pantera i drugi zatvorenik, Adrijan Albreht, osuđen za otmicu, podmetanje požara i pranje novca, pobegli su u četvrtak veče iz zatvora Orbe na zapadu švajcarske, saopštila je lokalna policija.

U bekstvu su imali pomoć dva saradnika koja su bila naoružana.

Pomagači su tokom vremena predviđenog za vežbanje kombijem probili kapiju i bodljikavu žicu, a zatim prebacili merdevine preko ograde.

Kombi su zatim zapalili i sa zatvorenicima pobegli drugim vozilom. Zatvorski čuvari su pokušali da ih zaustave, ali su na njih otvorili vatru. U pucnjavi niko nije povređen.

U poteri za beguncima učestvuje desetak patrola, a uključili su se i Francuzi, pošto se Orbe nalazi na 16 kilometara od granice švajcarske i Francuske.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво