Читај ми!

Ubijeno deset policajaca u Avganistanu

U eksploziji bombe postavljene na jednom lokalnom putu na zapadu Avganistana razoreno policisko vozilo i ubijeno šest policajaca. U napadima Talibana na jugu zemlje poginula još četiri policajca.

Razorna bomba postavljena na lokalnom putu usmrtila je šest policajaca u policijskom vozilu u provinciji Herat na zapadu a još četvorica su ibijena u provinciji Helmand na jugu zemlje, saopštili su avganistanski zvaničnici.

Oblasni šef policije Šer Aga rekao je da je eksplozija u kojoj je poginulo šest policajaca bila toliko jaka da je vozilo u kome su se nalazili potpuno uništeno kada je na putu ka gradu Herat odjeknula bomba.

U tom bombaškom napadu niko nije preživeo a nastradali policajci su radili na obezbeđenju brane Salma na reci Hari u provinciji Haret na zapadu Avganistana, prenela je agencija AP.

AFP dodaje da niko, za sada, nije preuzeo odgovornost za taj napad a u napadu talibanskih boraca na bezbednosne punktove u provinciji Helmand na jugu, ubijena su još četiri policajca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво