Pucnjava u Alabami

Tri osobe ranjene u pucnjavi u bolnici u Birmingemu. Naoružanog muškarca ubio policajac. Napad se dogodio dan nakon pucnjave u Konektikatu gde je stradalo 27 osoba.

Naoružani napadač ranio je tri osobe u jednoj bolnici u Birmingemu u američkoj saveznoj državi Alabama, javile su agencije.

AP navodi da su ranjeni policajac i dvoje radnika bolnice, a da je napadača ubio drugi policajac.

Prema izveštaju američke novinske agencije, policija je stigla u bolnicu "Sveti Vinsent" na dojavu da se u njoj nalazi naoružani muškarac.

Prema rečima predstavnika birmingemske policije Džona Vilijamsa, osumnjičeni je otvorio vatru čim je ugledao policajca i ranio njega i dvoje radnika bolnice koji su se tu zatekli.

Policija još utvrđuje razloge zbog kojih je naoružani muškarac bio u bolnici, a vlasti nisu objavile imena ni napadača, ni povređenih.

Do novog oružanog napada u SAD došlo je samo dan nakon što je u osnovnoj školi "Sendi Huk" u državi Konektikat, Adam Lanca (20) ubio 20 đaka, sedam odraslih osoba i potom izvršio samoubistvo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво