Чека се расплет драме, позив публици да дође у Народно позориште

Глумац у Народном позоришту у Београду, где је за вечерас заказан штрајк упозорења, Ненад Маричић каже за РТС да је велики притисак свих запослених да се уђе у генерални штрајк, али да нико не жели да се то деси.

Ненад Маричић је, гостујући у Дневнику РТС-а, позвао публику да вечерас у 19.45 дође у Народно позориште и да се у фоајеу сцене "Раша Плаовић" упозна са проблемима запослених.

Након 15 минута закашњења, како је навео, моћи ће да погледају представу, јер се оне за сада неће отказивати.

Међутим, очекује да ће се све ово завршити за два, три дана и упозорава да је велики притисак свих запослених да се уђе у генерални штрајк, али да сви они који су у то укључени не желе да се то деси.

Маричић каже да су изјаву премијерке Ане Брнабић да ће Влада решити проблем и да сви, па и управник, морају да сносе одговорност, дочекали као нешто што им улива наду.

Запослени траже оставку управника Дејана Савића због непримерених иступа у јавности, несавесног пословања и игнорисања вишегодишњих молби да се побољшају услови рада.

Штрајк упозорења у Народном позоришту најављен је за вечерас у 19.45.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 08. нов 2018, 20:58) - anonymous [нерегистровани]

No pasaran

Glumci su u prvim redovima rusili komunizam a sada sprovode samoupravljanje i hoce da zive u kominizmu.To je neposteno prema ostalom narodu, glumci nasi...