Анђелина Џоли тражи помоћ за избеглице

Популарна глумица Анђелина Џоли и њен супруг Бред Пит, посетили избеглички камп на северу Тајланда и затражили од те земље да прихвати муслиманске избеглице које беже из Мјанмара.

Америчка глумица Анђелина Џоли, амбасадорка добре воље Високог комесаријата Уједињених нација за избеглице, затражила је од Тајланда да прихвати муслиманске избеглице које беже из Мјанмара.

Заједно са супругом, Бредом Питом, посетила је избеглички камп на северу те земље и изјавила да се уверила у вишегодишње гостопримство које та земља пружа избеглицама хришћанске вероисповести.

Ипак, позвала је тајландске власти да буду једнако гостољубиве и према муслиманима који доспевају до обала те земље.

У кампу Бан Наи Сои смештено је 18 хиљада избеглица, углавном из племена Карени из Мјанмара.

Популарна глумца је посетила избегличке кампове у којима је смештено 111 хиљада већином хришћанских избеглица из Мјанмара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво