Дао 215 интервјуа за 24 сата

Нови рекордер по броју узастопно датих интервјуа је Џек Инграм, кантри певач из Тексаса, који је за 24 сата дао чак 215 интервјуа.

Кантри певач Џек Инграм оборио је светски рекорд у броју узастопних интервјуа датих у периоду од 24 сата.

Инграм је дао 215 интервјуа између 08.00 сати ујутро у уторак и 08.00 ујутро у среду, у склопу промоције свог новог албума „Big Dreams & High Hopes", потврдила је представница Гинисове књиге рекорда, Лора Планкет.

Из подножја Бруклинског моста у Њујорку, 38-годишњи Teксашанин је телефоном разговарао са радио станицама из готово свих 50 америчких држава, као и са станицама из Канаде, Ирске и Аустралије.

Не само што је оборио рекорд, већ га је, како пишу страни медији, „растурио". Наиме, претходни је био само 96 интервјуа, а држали су га Ти Џеј Вокер и Џес Тодфилд.

На крају је шаљиво рекао: „После ових 24 сата, званично ја више немам шта да изјавим".

Инграмов најновији хит „Barefoot & Crazy" налази се тренутно на 11. месту „Билбордове" кантри листе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво