Читај ми!

Временска прогноза 6. фебруар

У већем делу земље ведро, али биће то зубато сунце, само на планинама са снегом. Арктички ваздух захватио је Балкан, али и готово читаву Европе. Ледени дани у већем делу Србије потрајаће до петка. Сутра јутарња температура у нижим пределима од -12 до -5, највиша дневна од -3 до 2 степена. У Београду ведро и хладно. Ујутру -8, дневна темпераутра до нуле.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

 

06.02.2023. Понедељак: Ујутро умерен и јак мраз. У току дана на северу и истоку Србије претежно сунчано, а у осталим крајевима умерено до потпуно облачно уз провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено јак, северозападни. Најнижа температура од -12 до -5, највиша од -3 до 2 степена. Упозорење: У нижим пределима Тmin < -10 степени, вероватноћа 90%. У планинским пределимa Тmin < -15 степени, вероватноћа 95%.

07.02.2023. Уторак: Ујутро умерен и јак мраз. У току дана претежно сунчано и хладно, повремено уз умерену облачност нарочито на западу и југозападу Србије. Ветар слаб, на југу и истоку Србије и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -12 до -5, а највиша од -2 до 2 степена. Упозорење: У нижим пределима Тmin < -10 степени, вероватноћа 90%. У планинским пределимa Тmin < -15 степени, вероватноћа 95%.

08.02.2023. Среда: Ујутро умерен и јак мраз. У току дана претежно сунчано и хладно, повремено уз умерену облачност нарочито на западу и југозападу Србије. Ветар слаб, на југу и истоку Србије и умерен, северни, увече у скретању на источни и југоисточни. Најнижа температура од -12 до -5, а највиша од -2 до 2 степена. Упозорење: У нижим пределима Тmin < -10 степени, вероватноћа 90%. У планинским пределимa Тmin < -15 степени, вероватноћа 95%

09.02.2023. Четвртак: Ујутро умерен и јак мраз. У току дана претежно сунчано и хладно. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак југоисточни. Најнижа температура од -12 до -5, а највиша од -2 до 2 степена. Упозорење: У нижим пределима Тmin < -10 степени, вероватноћа 90%. У планинским пределимa Тmin < -15 степени, вероватноћа 95%

 

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво