Временска прогноза - 23. јануар

Време претежно сунчано, осим у Банату и Поморављу, где ће се ниска облачност задржати дуже током дана.  Највиша температура од 3 степена до 9 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

23.01.2020. Четвртак Ујутру облачно уз слаб и умерен мраз, понегде по котлинама и магла. На северозападу претежно сунчано, у осталим пределима пре подне умерено до потпуно облачно, после подне претежно сунчано, осим у Поморављу и Банату где ће се ниска облачност задржати дуже током дана. Ветар слаб, променљив, на истоку умерен, пре подне повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од -7 до -1, а највиша од 3 до 9 степени. Упозорење: Тmin < - 5 степни, вероватноћа 90%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%. 

24.01.2020. Петак Ујутро слаб, понегде и умерен мраз, у нижим пределима местимично магла или ниска облачност. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -8 до -1, а највиша од 4 до 9 степени. Упозорење: Тmin < - 5 степни, вероватноћа 90%.

25.01.2020. Субота Променљиво облачно са сунчаним периодима и топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -5 до -1, а највиша од 7 до 11 степени.

26.01.2020. Недеља Умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом, а на високим планинама са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 5, а највиша од 7 до 13 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 27.01.2020. до 31.01.2020.)
У понедељак умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом, а на високим планинама са слабим снегом. Затим суво са сунчаним периодима и топло са дневном температуром око и изнад просека за овај период године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво