Временска прогноза - 21. јануар

Облачно, само у брдско-планинским пределима и у Тимочкој крајини претежно сунчано. Највиша дневна температура до 5 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

21.01.2020. Уторак Ујутро слаб мраз, у нижим пределима, по котлинама и долинама река ниска облачност, понегде и магла, која ће се у већини крајева задржати током целог дана. У брдско-планинским пределима и у Тимочкој Крајини сунчано. Ветар слаб променљив, само на истоку умерен, повремено и јак западни и северозападни. Најнижа температура од -5 до 0, највиша дневна од -1 до 2 у местима са маглом или ниском облачношћу, у осталим крајевима топлије до 5 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%, МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 90%.

22.01.2020. Среда Ујутро слаб и умерен мраз, по котлинама, долинама река и у низијама магла, понегде и ниска облачност, која ће се задржати пре подне, а у већем делу Војводине и током целог дана. У брдско-планинским пределима сунчано. Ветар слаб променљив, само на истоку умерен, повремено и јак западни и северозападни. Најнижа температура од -8 до 0, највиша дневна од 3 до 8, у Тимочкој Крајини око 12, а у местима са маглом од -2 до 0 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 90%. Поледица или залеђивање мокрих површина Тmin < - 5 степени, вероватноћа 90%.

23.01.2020. Четвртак Ујутро слаб и умерен мраз, по котлинама, долинама река и у низијама и магла или ниска облачност, која ће се понегде задржати већи део дана. У брдско-планинским пределима сунчано. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -6 до -2, највиша дневна од 3 до 6, у Тимочкој Крајини око 10, а у местима са маглом око 0 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 90%. Поледица или залеђивање мокрих површина, Тmin < - 5 степени, вероватноћа 90%.

24.01.2020. Петак Ујутро слаб и умерен мраз, по котлинама, долинама река и у низијама и магла или ниска облачност, која ће се понегде, посебно у Бачкој и Срему задржати већи део дана. У брдско-планинским пределима сунчано. Ветар слаб и умерен југоисточни. Јутарња температура од -6 до -1, највиша дневна од 4 до 8, у местима са маглом око 0 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 90%.  Тmin < - 5 степени, вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 25.01.2020. до 29.01.2020.)
За викенд топлије уз пролазно наоблачење, местимично са кишом. Затим суво, ујутру у нижим пределима са маглом, током дана са сунчаним периодима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво