Временска прогноза - 14. јануар

У већини земље поподне сунчани периоди. Највиша температура од 4 до 8 степени.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

13.01.2020. Понедељак: У Војводини, по котлинама и долинама река магла или ниска облачност, са условима за локалну појаву сипеће кише- росуље или зрнастог снега уз стварање поледице. У брдско-планинским пределима претежно сунчано. Ветар слаб, променљив. Највиша температура од 4 до 7, у местима са дужим задржавањем магле или ниске облачности од -2 до 2 степени. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 90%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

14.01.2020. Уторак: Ујутро у нижим пределима слаб мраз и магла или ниска облачност, после подне сунчани периоди, осим у већем делу Војводини где ће се магла или ниска облачност задржати и током дана. На планинама претежно сунчано. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -5 до 0, највиша дневна од 4 до 8 , у местима са дужим задржавањем магле од -2 до 1 степени. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 90%.Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

15.01.2020. Среда: Ујутро слаб мраз и магла местимично, која ће се понегде у нижим пределима задржати дуже. Током дана претежно сунчано, само у Неготинској Крајини умерено до потпуно облачно. Ветар слаб до умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -5 до 0, а највиша од 4 до 9,  у местима са дужим задржавањем магле хладније. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 90%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

16.01.2020. Четвртак: Ујутро слаб мраз, у нижим пределима и магла или ниска облачност, која ће се понегде у северозападним и западним крајевима Србије и у Неготинској Крајини задржати дуже током дана. У осталим крајевима претежно сунчано. Ветар слаб до умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -5 до 0, највиша дневна од 1 до 7, у местима са дужим задржавањем магле хладније. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост < 200 m. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

17.01.2020. Петак: Ујутро слаб мраз, у нижим пределима и магла или ниска облачност, која ће се понегде у западним крајевима и у Неготинској Крајини задржати дуже током дана. У осталим пределима претежно сунчано. Ветар слаб променљив. Најнижа температура од -5 до -1, највиша дневна од 1 до 7,  у местима са дужим задржавањем магле хладније. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост < 200 m и Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво