Временска прогноза - 6. јануар

Време у већем делу земље сунчано, на југу више облака. Највиша дневна температура од -1 до 6 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

06.01.2020. Понедељак Ујутро слаб мраз. Током дана на северу Србије и у Неготинској Крајини претежно сунчано, у осталим крајевима умерено до потпуно облачно, а у планинским пределима још ујутро и пре подне провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено и јак, северни и северозападни. Најнижа температура од -5 до -1, а највиша од -1 до 6 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

7. 1. 2020. Уторак Ујутро слаб и умерен мраз, местимично магла, која се понегде у нижим пределима може задржати и пре подне. Током дана мало и умерено облачно, са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -8 до -3, а највиша од 0 до 5 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%. У нижим пределима Т мин < -5 степени, вероватноћа 90%. МАГЛА-Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 90%. 

8. 1. 2020. Среда Ујутро слаб и умерен мраз, местимично магла, која се понегде у нижим пределима може задржати и пре подне. Током дана мало и умерено облачно са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -9 до -3, а највиша од 1 до 5 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%. У нижим пределима Т мин < -5 степени, вероватноћа 90%. МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 90%.

9. 1. 2020. Четвртак Ујутро слаб и умерен мраз, местимично магла, која се понегде у нижим пределима може задржати и пре подне. Током дана мало и умерено облачно са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -8 до -3, а највиша од 3 до 8 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%. У нижим пределима Т мин < -5 степени, вероватноћа 90%.  МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 10. 1.2020. до 14. 1.2020)
Ујутро хладно са слабим мразем, током дана мало или умерено облачно и суво са температуром око или мало изнад просека за ово доба године. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара