Временска прогноза - 25. децембар

Време облачно, местимично киша, у брдско-планинским пределима снег. Највиша температура до 10 степени.


Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

24.12.2019. Уторак У већем делу претежно облачно са слабом кишом, на планинама са снегом. После подне и увече са северозапада краткотрајно разведравање, а у току ноћи ново наоблачење са слабом кишом. Ветар умерен и јак, северозападни, увече у слабљењу. Највиша температура од 5  до 11 степени.

25.12.2019. Среда Умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом, на планинама са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, на планинама и у Војводини повремено и јак, северозападни. Јутарња температура од -1 до 5 , највиша дневна од 5 до 10 степени.

26.12.2019. Четвртак Умерено до потпуно облачно, понегде са слабим падавинама, кишом у нижим пределима и снегом у планинским. Ветар умерен и јак, северозападни, после подне и увече у слабљењу. Јутарња температура од 0 до 4, највиша дневна од 5 до 10 степени.

27.12.2019. Петак Умерено до потпуно облачно и углавном суво, увече и током ноћи понегде са кишом и снегом. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од -1 до 2 , највиша дневна од 4 до 7 степени.

28.12.2019. Субота Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом, на планинама са снегом, а уз пад температуре снег ће падати понегде и у нижим пределима. Ветар слаб и умерен, северозападни.  Јутарња температура од -1 до 2 , највиша дневна од 2 до 5 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 29.12.2019. до 02.01.2020.)
У недељу суво и хладно. Почетком наредне седмице температура у мањем порасту, још у понедељак са мешовитим падавинама, затим, до краја периода суво.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво