Временска прогноза - 24. децембар

Највиша дневна температура до 10 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

23.12.2019. Понедељак: Облачно и хладније, местимично са кишом, на планинама са снегом. Више падавина очекује се у централним и источним крајевима. Ветар умерен и јак северозападни, на северу и истоку са ударима олујне јачине. Највиша дневна  температура од 8 до 12 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%. Количина падавина већа од 20 l/m² за 12 h, вероватноћа 80%.

24.12.2019. Уторак: Облачно и ветровито. На северозападу суво уз делимично разведравање током преподнева, у осталим крајевима местимично са кишом, на планинама са снегом. После подне падавине ће бити у слабљењу. Дуваће умерен и јак северозападни ветар. После подне и увече постепени престанак падавина и слабљење ветра. Најнижа температура од 3 до 7, највиша дневна од 5  на југоистоку до 10  на западу и северозападу.         

25.12.2019. Среда: Умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом, на планинама са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, северозападни, после подне и увече у појачању. Јутарња температура од 1 до 6, највиша дневна од 5 до 10.               

26.12.2019. Четвртак: Умерено до потпуно облачно, понегде са слабим падавинама, кишом у нижим пределима и снегом у планинским. Ветар умерен и јак, северозападни, после подне и увече у слабљењу. Јутарња температура од 0 до 4, највиша дневна од 5 до 7.

27.12.2019. Петак: Умерено до потпуно облачно и углавном суво, само на планинама могуће провејавање снега. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од -1 до 2, највиша дневна од 5 до 7 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 28.12.2019. до 01.01.2020.)
За викенд умерено до потпуно облачно местимично са кишом, на планинама са снегом, а уз пад температуре снег ће падати понегде и у нижим пределима. Почетком наредне седмице без падавина са температуром у порасту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво