Временска прогноза - 12. децембар

До краја дана облачно . После подне и увече киша, на планинама слаб снег. Температура од 4 до 10 степени.

 Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

11.12.2019. Среда: Облачно и хладно, понегде са слабом кишом, у брдско-планинским пределима са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, северозападни, крајем дана у скретању на источни и југоисточни. Највиша температура од 2 до 6 степени.

12.12.2019. Четвртак: Претежно облачно и мало топлије, ујутру и пре подне суво, само у Неготинској Крајини са слабом кишом. После подне и увече слаба киша местимично се очекује и у осталим пределима Србије, док ће на високим планинама падати слаб снег. Ветар слаб и умерен, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и јак источни и југоисточни, после подне на северу и западу у скретању на северозападни. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша од 4 до 10 степени.

13.12.2019. Петак: Ујутру престанак падавина, током дана умерено облачно, у већем делу суво и мало топлије у односу на петак. У Тимочкој Крајини облачно, тмурно и хладно, повремено са сипећом кишом. Ветар слаб и умерен, југоисточни, после подне у појачању. Најнижа температура од 0 до 7, највиша од 7 до 14 степени. Ново наоблачење са кишом које ће увече захватити западне, током ноћи прошириће се на остале пределе Србије, а у кошавском подручју дуваће умерен и јак југоисточни ветар, који ће на југу Баната повремено имати олујне ударе. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 85%

14.12.2019. Субота: Облачно и мало хладније, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. После подне постепени престанак падавина са запада и делимично разведравање. Ветар слаб и умерен западни. Најнижа температура од 1 до 7, а највиша од 7 до 12 степени.

15.12.2019. Недеља: Умерено облачно са сунчаним интервалима и топлије. Ветар слаб и умерен југоисточни. Најнижа температура од 0 до 7, а највиша од 9 до 14 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 16. 12.12.2019. до 20.12.2019.)
Суво, са сунчаним периодима и топлије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво