Временска прогноза - 11. децембар

Највиша дневна температура од 2 до 6 степени.

10.12.2019. Уторак Облачно и хладније, у већем делу с кишом. У планинским пределима са снегом, уз стварање и повећање висине снежног покривача. У источној и југоисточној Србији суво, падавине се очекују током ноћи. Ветар слаб и умерен, северозападни. Највиша температура од 6 до 10 степени, после подне у осетнијем паду.

11.12.2019. Среда Облачно и мало хладније, ујутро и пре подне  понегде са слабом кишом, у брдско-планинским пределима са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, северозападни, крајем дана у скретању на источни и југоисточни. Најнижа  температура од -2 до 3 , а највиша од 2 до 6 степени.

12.12.2019. Четвртак Претежно облачно и мало топлије, у већини места суво, само понегде са слабом кишом, на планинама са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, јужни и југоисточни, после подне на северу и западу у скретању на западни. Најнижа  температура од -1 до 4 , а највиша од 4 до 10 степени.

13.12.2019. Петак Умерено облачно, у већем делу суво и још мало топлије, само у Тимочкој Крајини  облачно, тмурно и хладније, повремено са слабом кишом. После подне јаче наоблачење са запада, које ће увече и током ноћи условити местимично слабу кишу, на планинама слаб снег. Ветар слаб и умерен, југоисточни, после подне у појачању. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша у већини крајева од 9 до 13 , у Тимочкој Крајини око 7 степени.

14.12.2019. Субота Облачно, ветровито и мало хладније, местимично са кишом, на планинама са снегом. После подне постепени престанак падавина са запада и делимично разведравање. Ветар умерен и јак, западни, после подне у слабљењу. Најнижа температура од 2 до 7  , а највиша од 7 до 10 степени.

број коментара 0 Пошаљи коментар