Временска прогноза - 4. децембар

Због смањене видљивости, ниске температуре и клизавих коловоза возачима се саветује опрез. После хладног и магловитог јутра И преподнева, после подне мање облака. Температура ће бити -5 до -1, највиша од 1 до 5 степени. У Београду 4 степена. Зимска увертира овога пута трајаће кратко - од четвртка више сунца, а од петка и топлије.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

03.12.2019.Уторак: Хладно. На северу умерено облачно са сунчаним интервалима. У осталим крајевима облачно, на југозападу, југу и југоистоку са снегом, уз формирање/повећање висине снежног покривача. Увече престанак падавина у свим крајевима. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни, на истоку повремено и јак, после подне у слабљењу. Највиша  температура од 1 до 5 степени. Снег уз формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 90%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

04.12.2019. Среда: Јутро хладно са слабим мразем, местимично маглом или ниском облачношћу, која ће се у већини крајева задржати дуже током дана. Касније после подне и увече смањење облачности. Ветар слаб до умерен, источни и југоисточни, крајем дана у кошавском подручју у појачању. Најнижа температура од -5 до -1 , највиша дневна од 1 до 5 степени. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%. МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

05.12-2019. Четвртак: Јутро хладно са слабим и умереним мразем, местимично маглом или ниском облачношћу која ће се понегде задржати дуже током преподнева. У осталим крајевима претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено и јак, југоисточни. Најнижа температура од -7 до -1 , највиша дневна од 2 до 7 степени.  Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%. МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 90%.

06.12.2019. Петак: Јутро хладно са слабим мразем. Током дана топлије уз наоблачење са запада и југозапада, које ће понегде условити слабу кишу. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -5 до 0, највиша дневна од 4 до 11 степени.  

07.12.2019. Субота: Претежно облачно, местимично са кишом. Ветар слаб, југозападни, у току преподнева у скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 4, највиша дневна од 6 до 12 степени.  

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво