Временска прогноза - 19. новембар

Температура од 14 до 19 степени. У Београду без ветра, сунчано и температура до 18 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

18.11.2019. Понедељак: До краја дана углавном суво, у већини места разведравање, само ће се у Тимочкој Крајини задржати облачно са могућом слабом кишом или росуљом. Ветар у већем делу слаб и умерен, у Банату јак, средином дана још олујни, а затим у слабљењу. Највиша температура од 17 до 20, на истоку око 13 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа: 90%.

19.11.2019. Уторак: Ујутро понегде краткотрајна магла и ниска облачност. У току дана умерено облачно са сунчаним интервалима, осим у Тимочкој Крајини, где ће бити тмурно, повремено са сипећом кишом. Увече и током ноћи наоблачење, понегде са кишом, ће се преко јужне и западне Србије ширити ка Војводини. Ветар слаб и умерен, у Поморављу и на југу Баната повремено јак, југоисточни, који ће увече и у току ноћи бити у појачању, нарочито на југу Баната, где се очекују и олујни удари. Најнижа температура од 3 до 9, највиша од 14 до 19 степени.

20.11.2019. Среда: Облачно и мало хладније, местимично са кишом и пљусковима. Касније после подне и увече престанак падавина и постепено разведравање, најпре у јужним пределима. Ветар у већем делу слаб и умерен, у кошавском подручју јак, на југу Баната олујни, југоисточни, крајем дана у слабљењу. Најнижа температура од 7 до 11, највиша од 12 до 16 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа: 90%.

21.11.2019. Четвртак: Преовлађиваће сунчано, осим у Тимочкој Крајини где ће се задржати облачно и хладније, повремено са сипећом кишом. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од 5 до 10, највиша у већини места од 15 до 17 степени, на истоку земље око 12 степени.              

22.11.2019. Петак: Променљиво, а на истоку и југоистоку и потпуно облачно, понегде са кишом. Ветар у већем делу слаб, у кошавском подручју умерен и јак, југоисточни. Најнижа температура од 4 до 9, највиша од 10 до 17 степени.                 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво