Временска прогноза - 18. новембар

Највиша температура од 17 до 20 степени, у Неготинској Крајини око 13 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

17.11.2019. Недеља Умерено облачно, топло и ветровито, осим у Тимочкој Крајини где ће бити облачно и хладније, повремено са сипећом кишом. Дуваће слаб и умерен јужни и југоисточни ветар, у кошавском подручју и на планинама јак и олујни, а на југу Баната и са ударима преко 24 m/s. Највиша температура од 18 до 21, на истоку око 13 степени. У току ноћи ка понедељку јачање облачности са југозапада и запада. Упозорење: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 90%.

18.11.2019. Понедељак Ујутру и пре подне умерено и потпуно облачно, само понегде са слабом, краткотрајном кишом. После подне суво уз брзо разведравање најпре у западним а потом и у осталим крајевима, само ће се у Неготинској Крајини задржати облачно и хладније. Ветар слаб и умерен, још ујутру у кошавском подручју умерен и јак, а на југу Баната повремено и олујни, јужни и југоисточни, током дана у слабљењу и скретању на југозападни. Најнижа температура од 9 до 14, највиша од 17 до 20 степени, у Неготинској Крајини око 13 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

19.11.2019. Уторак Ујутру и пре подне претежно сунчано, затим током дана постепено повећање облачности са југозапада и југа, увече и ноћу киша местимично у јужним крајевима. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју у појачању. Најнижа температура од 4 до 10, највиша од 16 до 19, у Тимочкој Крајини око 13 степени.

20.11.2019. Среда Претежно облачно, мало хладније, местимично са кишом и пљусковима. Касније после подне, најпре у јужним пределима, престанак падавина и постепено разведравање. Ветар углавном слаб, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 6 до 10, највиша од 15 до 17, у Тимочкој Крајини око 13 степени.

21.11.2019. Четвртак Претежно сунчано, осим у Тимочкој Крајини где ће се задржати облачно и хладније, повремено са сипећом кишом. Ветар углавном слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 6 до 10, највиша од 13 до 16 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 22.11.2019. до 26.11.2019.)
Променљиво облачно и углавном суво са температуром око просечних вредности за ово доба године, осим у Тимочкој Крајини где ће се задржати облачно и хладније, повремено са сипећом кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју јак, повремено олујни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво