Временска прогноза - 15. новембар

Сунчано и топлије. Температура од 15 до 20 степени. За викенд променљиво и топло време уз кошаву.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe.
(извор: РХМЗ)

14. 11. 2019. Четвртак: После подне престанак падавина и делимично разведравање. Ветар слаб променљив, увече у скретању на југоисточни правац, а током ноћи и у појачању. Највиша температура од 14  до 19 степени.

15. 11. 2019. Петак: Ујутру и пре подне по котлинама и долинама река западне и југозападне Србије, у Срему и Бачкој магла или ниска облачност. Током дана преовлађиваће сунчано и топлије време. У Неготинској Крајини облачно и мало свежије. Ветар слаб и умерен југоисточни, у кошавском подручју јак, а у јужном Банату повремено олујни. Најнижа температура од 5  до 10 степени, највиша од 14 у Неготинској крајини до 20 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s , вероватноћа 90%.

16. 11. 2019. Субота: Променљиво облачно, суво и топло за овај период године. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, а у јужном Банату са олујним ударима. Најнижа температура од 5  до 14, највиша од 18 до 24 степени. У Тимочкој Крајини облачно и хладније, највиша температура око 14 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s , вероватноћа 90%.

17. 11. 2019. Недеља: Променљиво облачно, суво и топло за овај период године. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, а у јужном Банату са олујним ударима. Најнижа температура од 6 до 14, највиша од 17 до 21 степен.  У Тимочкој Крајини облачно и хладније, повремено са сипећом кишом, а највиша температура биће око 13 степени. Увече јаче наоблачење са запада и југозапада које ће условити кишу и локалне пљускове. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s , вероватноћа 90%.

18. 11. 2019. Понедељак: Пролазно наоблачење које ће се из западне, током преподнева премештати преко централне ка источној Србији. После подне постепено разведравање. Ветар слаб и умерен југоисточни, у кошавском подручју јак, а у јужном Банату ујутру и са олујним ударима. После подне ветар у слабљењу и скретању на јужни и југозападни правац. Најнижа температура од 8 до 14, највиша од 16  до 20 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s , вероватноћа 90%. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво