Временска прогноза - 4. новембар

После подне разведравање. И ветар ће мало ослабити. У већем делу земље топлије, највиша дневна температура до 22, на истоку хладније - од 5 до 14 степени. Прву декаду новембра обележиће топло време и повремена киша и кошава.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

04.11.2019. Понедељак: Ујутро и пре подне претежно облачно, понегде са кишом. Дуваће умерен, у кошавском подручју и на планинама јак јужни и југоисточни ветар, који ће на југу Баната достизати ударе олујне јачине. После подне постепени престанак падавина, а затим и разведравање, ветар у слабљењу. Јутарња температура у већини места од 10 до 16, највиша дневна од 17 до 22 , док ће се на истоку Србије задржати хладније - у јутарњим сатима од 5 до 8, током дана око 14 степени. Упозорење: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 90%.

05.11.2019. Уторак: Топло и у већем делу претежно сунчано, после подне на северу и западу умерено наоблачење, које ће увече и током ноћи јачати, условљавајући понегде кишу. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, током дана у кошавском подручју и на планинама јак, повремено олујни. Најнижа температура од 7 до 13, највиша дневна од 20 до 25 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 70%.

06.11.2019. Среда: Претежно облачно и мало хладније, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено јак, јужни и југозападни. Јутарња температура од 7 до 15, највиша  дневна од 16 до 23 степени.

07.11.2019. Четвртак: Претежно облачно, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и  југозападни. Јутарња температура од 8 до 13, највиша  дневна од 15 до 20 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 08.11.2019. до 12.11.2019.)
Умерено до знатно облачно и свежије са честом појавом кише.
 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво