Временска прогноза - 31. октобар

Хладно и углавном суво. Температура до 11 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

30.10.2019. Среда Умерено до потпуно облачно, осетно хладније, местимично са слабом кишом, само на југу већи део дана суво. Ветар слаб и умерен, северозападни. Највиша температура од 10 на северу до 15 степени на југоистоку. Крајем дана на северу престанак падавина и постепено смањење облачности.

31.10.2019. Четвртак Хладно. Изнад већег дела претежно облачно, местимично са слабом кишом, на високим планинама са суснежицом и снегом, само на северу Војводине претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни, увече у скретању на источни и југоисточни. Најнижа температура од 0 до 7, највиша од 7 до 11 степени. Крајем дана престанак падавина.

01.11.2019. Петак Ујутру и пре подне умерено до потпуно облачно и суво, после подне смањење облачности. Југоисточни ветар у појачању. Најнижа температура од 2 до 6, највиша од 8 до 12 степени.

02.11.2019. Субота Променљиво облачно и топлије са сунчаним интервалима и углавном суво. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и на планинама повремено и јак. Најнижа температура од 3 до 7, највиша од 15 до 18, само у Неготинској Крајини око 8 степени.

03.11.2019. Недеља Променљиво облачно и топлије са сунчаним интервалима и већи део дана суво. Ветар умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и на планинама јак, повремено и олујни. Најнижа температура од 5 до 12, највиша од 18 до 22, само у Неготинској Крајини око 11 степени. Увече и ноћу јаче наоблачење, местимично са кишом. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 04.11.2019. до 08.11.2019.)
Релативно топло уз честа пролазна наоблачења која ће понегде условити слабе падавине. У понедељак постепено слабљење југоисточног ветра и скретање на југозападни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво