Временска прогноза - 3. октобар

У току вечери, ноћи и сутра у Србији облачно и ветровито са кишом и десетак степени хладније. Јутарња температура од 10 до 15, највиша од 14 на северу и западу до 24 на југу и истоку. Увече престанак падавина.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

(извор: РХМЗ)

 02.10.2019. Среда: Претежно сунчано и веома топло. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Највиша температура од 27 до 30 степени. Увече у северним, а током ноћи у западним и централним крајевима наоблачење с кишом, пљусковима, грмљавином, осетним падом температуре и појачаним северозападним ветром. Упозорење: Tmax ≥ 28°C, вероватоћа 90%; Локална појава грмљавина, вероватоћа 90%

03.10.2019. Четвртак: Облачно и осетно хладније, местимично са кишом и пљусковима, а на југу и југоистоку понегде и са грмљавином. Ветар умерен и јак, северозападни, само још ујутро на истоку и југу Србије, слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од 10 до 15 степени, а највиша од 14 на северозападу до 24 степена на истоку и југу. После подне, увече и током ноћи у већини предела постепени престанак падавина и смањење облачности најпре на северозападу уз слабљење ветра. Упозорење: Локална појава грмљавина, вероватоћа 80%; Количина падавина већа од 20 l/m² за 12h, вероватоћа 80%

04.10.2019. Петак: Изнад већег дела мало до умерено облачно, суво и хладно, само на југу и истоку још ујутру понегде са кишом. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 6 до 10, а највиша од 12 до 16 степени.

05.10.2019. Субота: Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од 4 до 8, а највиша од 14 до 17 степени.

06.10.2019. Недеља: Умерено до потпуно облачно, већи део дана суво, само још ујутру понегде са кишом, углавном у централним и источним пределима. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 4 до 8, а највиша од 12 до 16 степени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво