Временска прогноза - 17. септембар

Ујутру температура од 8 до 17 степени, највиша дневна од 28 до 32. Киша и пљускови очекују се увече на северозападу земље и за три сата може пасти више од 20 л/м2 кише. Већ у среду ујутру на северу киша престаје, а почиње на југу и истоку. 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

(извор: РХМЗ)

16.09.2019. Понедељак: Претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Највиша температура од 27 до 31 степени.

17.09.2019. Уторак: Претежно сунчано и топло уз слаб западни и југозападни ветар. Најнижа температура од 8 до 17, највиша дневна од 28 до 32. Увече на северу и западу наоблачење и освежење са кишом и пљусковима, понегде праћеним грмљавином, и појачаним северозападним ветром које ће се током ноћи премешати даље на југоисток земље. На северу и западу се понегде очекује количина падавиина већа од 20 mm. Упозорење: Количина падавина ≥  20 л/м² у периоду до 3h, вероватноћа 85%.

18.09.2019. Среда: Осетно хладније и ветровито. На северу постепено разведравање, а у осталим пределима ујутру и пре подне понегде са кишом и пљусковима, после подне престанак падавина и делимично разведравање. Ветар умерен и јак, северозападни, на истоку и у планинским пределима повремено са олујним ударима. Најнижа температура од  11  до 17, највиша дневна од 18  до 23  степени. Упозорење: Локална појава грмљавина, вероватноћа 85%. Удари ветра > 17 м/с, вероватноћа 95%.

19.09.2019. Четвртак: Променљиво облачно и свеже, на југу земље умерено до потпуно облачно понегде са кишом. Ветар слаб и умерен, северозападни, на истоку и у планинским пределима и јак. Најнижа температура од 7 до 11, највиша од 16 до 20 степени. 

20.09.2019. Петак: Ујутру хладно, током дана суво са дужим сунчаним периодима и свеже, уз слаб и умерен, северни ветар. Најнижа температура од 5 до 10, највиша од 16 до 20 степени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво