РХМЗ упозорава – у петак и суботу временске непогоде

Републички хидрометеоролошки завод упозорава да се сутра увече у северозападним, западним и југозападним крајевима, а током ноћи и у суботу и у осталим деловима земље очекује појава обилних пљускова са грмљавином, који ће понегде бити праћени градом и олујним ветром.

РХМЗ је издао упозорење и за Београд за ноћ између 2. и 3. августа и током дана 3. августа да се у појединим деловима града очекују обилне падавине и краткотрајне временске непогоде.

У већем делу земље ће у петак бити врло висок индекс УВ зрачења.

Метеоролози за петак предвиђају најнижу температуру од 17 до 22, највишу од 30 до 34 степена

У суботу ће бити променљиво облачно и свежије местимично са кишом и пљусковима са грмљавином. Најнижа температура од 17 до 20, највиша од 26 до 29 степени.

У недељу се очекује претежно сунчано време. Најнижа температура од 13 до 17, а највиша дневна од 25 до 28 степени.

Према прогнози временa за наредну недељу, тачније од 5. до 9. августа, у већини крајева очекује се претежно сунчано време уз постепени пораст температуре. Само на северу почетком седмице уз више облачности и понегде могућу слабу кишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво