Временска прогноза - 14. јул

Ни други дан викенда неце проци без упозорења метеоролога на пљускове и грмљавину. Очекује се променљиво облачно и мало свежије време местимично са кишом. Повремено јак северозападни ветар. Јутарња температура понегде само 12 , највиша до 24 степени. Током ноћи напокон разведравање, па се од понедељка моземо надати пријатнијем времену са висе сунца.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

13.07.2019. Субота Променљиво облачно и нестабилно, местимично са пљусковима и грмљавином, који ће после подне и увече понегде бити праћени градом. Ветар слаб и умерен, северозападни. Највиша температура од 24 на северозападу до 29 степени на југоистоку. Упозорење: Локална појава пљускова и грмљавина са градом и количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3h. Вероватноћа: 90%.

14.07.2019. Недеља Променљиво облачно и мало свежије, местимично киша, пљускови и грмљавина. У току ноћи разведравање. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 12 до 16, а највиша од 21 до 24 степена. Упозорење: Локална појава грмљавина са количином падавина ≥ 10 l/m² у периоду до 3h. Вероватноћа: 90%.

15.07.2019. Понедељак У већем делу претежно сунчано, само на југу и југозападу Србије променљиво облачно са локалним пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 12 до 16, а највиша од 24 до 27 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина. Вероватноћа: 90%.

16.07.2019. Уторак На северу претежно сунчано, а у осталим крајевима пролазно наоблачење са локалним пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 12 до 16, а највиша од 22 на југу до 27 степени на северу Србије. Упозорење: Локална појава грмљавина. Вероватноћа: 90%.

17.07.2019. Среда Претежно сунчано. После подне у планинским пределима уз локални развој облачности ретка појава краткотрајног пљуска. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 10 до 16, а највиша од 24 до 28 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 18.07.2019. до 22.07.2019.)
У четвртак и петак променљиво облачно, у петак понегде на западу краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. Од суботе претежно сунчано. Температура у осетном порасту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво