Временска прогноза - 22. април

Лепо и сунчано време, темпертура до 24 степена. Увече следи наоблачење са кишом, па ће сутра бити нешто хладније.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ) 

21.04.2019. Недеља До краја дана претежно сунчано и топло. Ветар углавном слаб, променљив. Највиша температура од 19 до 24 степени.

22.04.2019. Понедељак Ујутро на југозападу, југу и истоку Србије понегде слаб приземни мраз. У току дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, југоисточни, у кошавском подручју у појачању, од поподнева на југу Баната са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 0 до 10 , а највиша од 20 до 24 степена. У току ноћи наоблачење с кишом.

23.04.2019. Уторак Променљиво облачно и свежије, местимично с краткотрајном кишом. Више падавина ујутро на северу и истоку Србије.  Ветар умерен, у кошавском подручју и на планинама јак и олујни,  јужни и југоисточни, на југу Баната са ударима орканске јачине. Најнижа температура од  7 до 12 , а највиша од 13  на истоку до 20 степени на западу Србије.

24.04.2019. Среда Променљиво облачно са сунчаним интервалима, суво и топлије. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама јак и олујни.  Најнижа температура од 8 до 13 , а највиша од 19  на истоку до 26 степени на западу Србије.

25.04.2019. Четвртак Претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју повремено јак, а на југу Баната олујни. Најнижа температура од 7 до 14 , а највиша од 21 °С на истоку до 28 степени на западу Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво