Временска прогноза - 19. април

Све је мање облака на небу изнад Србије. Висок ваздушни притисак обезбедиће ведро небо, а само у планинским пределима поподне облачно. Струјаће топлији ваздух са југозапада. Јутарња температура од 1 до 8, највиша дневна од 17 до 22 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)
 

18.04.2019. Четвртак У већини крајева претежно сунчано осим на на југу где ће се задржати променљиво облачно понегде са кишом и краткотрајним пљусковима праћених  грмњавином.Ветар слаб до умерен,источни и североисточни.  Највиша температура од 14 до 17 степени.

19.04.2019.  Петак  У већини крајева претежно сунчано и мало топлије.У планинским пределима после подне променљиво облачно. Ветар слаб и умерен, од средеине дана у планинским пределима и Банату повремено јак, северни. Најнижа температура од 1 до 8, највша температура од 17 до 22 степена.

20.04.2019. Субота Претежно сунчано. На истоку и југоистоку уз локални развој облачности понегде могућа киша  или краткотрајни пљускови. Ветар слаб и умерен, углавном северни. Најнижа температура од 4 до 8, највша температура од 16 до 20 степени.

21.04.2019. Недеља Претежно сунчано и топло.  На истоку и југоистоку уз локални развој облачности понегде могућа киша  или краткотрајни пљускови.Ветар слаб и умерен, северни и северозапaдни. Најнижа температура од 3 до 9, највиша од 19 до 22 степена.

22.04.2019. Понедељак Претежно сунчано и топло.  На истоку и југоистоку уз локални развој облачности понегде могућа киша  или краткотрајни пљускови. Ветар слаб и умерен, северни и северозапaдни увече и током ноћи у појачаљу и скретању на јужни и југоисточни. Најнижа температура од 3 до 10, највиша од 19 до 23 степена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво