Временска прогноза - 17. април

У већем делу земље биће сунчано, до краја дана наоблачење, увече и у току ноћи понегде киша. Највиша температура од 14 до 17 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

16.04.2019. Уторак: У већем делу претежно сунчано и мало топлије. После поднена југу, југозападу и југоистоку уз променљиву облачност понегде краткотрајан пљусак са грмљавином. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак, северозападни.Највиша температура од 15 до 19 степени.

17.04.2019. Среда: Јутро претежно ведро и хладно са слабим приземним мразем. Током дана у већини крајева претежно сунчано. После подне постепено повећање облачности са североистока, а крајем дана и током ноћи понегде киша. Ветар слаб до умерен, на истокуСрбије и у планинским пределима повремено јак,северни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 6 °С, највиша од 14 до 18 степени. Упозорење: Слаб приземни мраз, вероватноћа 80%.

18.04.2019. Четвртак:Променљиво облачно, местимично са кишом или краткотрајним пљусковима уз могућу грмљавину. На северу углавном суво. Ветар слаб до умерен, северни и северозападни.  Најнижа температура од 3 до 8, највиша од 14 до 18 степени.

19.04.2019. Петак: Претежно сунчано. После подне уз локални развој облачности могући су краткотрајни пљускови са грмљавинама углавном на југу и истоку земље.  Ветар слаб, променљивог правца. Најнижа температура од 2 до 8, највша температура од 16 до 20 степени.

20.04.2019. Субота: Претежно сунчано.  Ветар слаб, променљивог правца. Најнижа температура од 2 до 8, највша температура од 16 до 20 степени.       


Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво