Временска прогноза - 10. април

Променљиво облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином који ће у западним и југозападним крајевима бити израженији. Највиша дневна температура од 16 до 22 степени.

 
Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)
 
09.04.2019. Уторак: У северним крајевима променљиво облачно, понегде са локалним пљусковима и грмљавином. У осталим крајевима претежно облачно, местимично са кишом и пљусковима понегде праћених грмљавином. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Највиша температура од 12 до 21 степен. Упозорење: Количина падавина већа од 20 l/m² за 12 h - вероватноћа 90%. Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 70%

10.04.2019. Среда: Променљиво облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, који ће понегде у западним и југозападним крајевима бити израженији. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од 8 до 12, највиша од 16 до 22 степена. Упозорење: Количина падавина већа од 10 l/m² за 3 h, вероватоћа 80%, Локална појава грмљавина са или без падавина - вероватноћа 90%.

11.04.2019. Четвртак: Променљиво облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено и јак јужни и југозападни, крајем дана и током ноћи на северу и западу у скретању на северозападни. Најнижа температура од 6 до 11, највиша од 16 до 20 степени. Упозорење: Током ноћи јаче наоблачење са падом температуре. Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 80%.

12.04.2019. Петак: Променљиво облачно и хладније, местимично са кишом и локалним пљусковима понегде праћених грмљавином, на високим планинама провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 5 до 9, највиша од 13 до 17 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 80%

13.04.2019. Субота: Претежно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима, на високим планинама провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 9, највиша од 12 до 15 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 14.04.2019. до 18.04.2019.)
Променљиво облачно, местимично са кишом или локалним пљусковима са грмљавином. У недељу температура око или мало испод просека за ово доба године, а затим почетком наредне седмице температура у мањем порасту.
 


Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво