Временска прогноза - 28. фебруар

Током дана претежно сунчано и топло време. Највиша дневна температура до 19 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

(извор: РХМЗ)

27.02.2019. Среда: На северу претежно сунчано. Изнад осталог дела умерено облачно и суво, после подне и увече постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на планинама повремено јак, северни и северозападни, увече у слабљењу и скретању на јужни и југозападни. Највиша дневна температура од 7 до 12 степени.

28.02.2019. Четвртак: Ујутро понегде слаб мраз, а по котлинама јужне Србије магла. Током дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку повремено и јак, западни и југозападни. Најнижа температура од -2 до 4, а највиша дневна од 12 до 19 степени.

01.03.2019. Петак: Ујутро понегде слаб мраз. Пре подне претежно сунчано. После подне постепено наоблачење, увече и током ноћи местимично са слабим падавинама, углавном на западу и југу (у нижим пределима киша, на високим планинама снег). Ветар слаб и умерен, у Војводини и на истоку повремено и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -1 до 8, а највиша од 14 до 18 степени.

02.03.2019. Субота: Умерено до потпуно облачно, пре подне понегде са слабом кишом, на вишим планинама са слабим снегом углавном у централним и јужним крајевима. После подне суво уз постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 2 до 6, највиша од 10 до 13 степени.

03.03.2019. Недеља: Ујутро понегде слаб мраз, а по котлинама југозападне и јужне Србије магла. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 3, највиша од 10 до 14 степени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се